Styling

 

Als u uw huis wilt verkopen is het eerste contact tussen koper en uw woning meestal via internet. Door styling en een mooie fotoreportage zorg ik voor een perfecte eerste indruk van uw woning. Ik help u uw huis zo aantrekkelijk mogelijk op de verkoopmarkt te presenteren. Graag bespreek ik samen met u tijdens een gratis intakegesprek wat er nodig is om uw woning optimaal op de verkoopmarkt te presenteren. Ik kijk objectief en met kopersogen naar uw woning, door het zorgen van de juiste sfeer in uw te verkopen woning.

 

Verkoopstyling is bereikbaar voor elk budget en op maat af te spreken, variërend van een mondeling advies tot volledige uitvoering. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ik werk zowel met makelaars en particulieren.

 

Fotostyling

Voor een fotoshoot van een interieur van bijvoorbeeld een woning of winkel is het mogelijk de ruimte te stylen zodat deze er optimaal op de foto uitziet.

 

Prijs?

Prijs is afhankelijk van wensen, pand en werkzaamheden daarom op aanvraag.

Intakegesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

 

Fotogalerij

In de fotogalerij kunt u mijn styling en interieurfoto’s bekijken.

 

Ellen bellen? 06-41498968

Graag ben ik u van dienst voor het leveren van stylingadvies tot volledige uitvoering en  fotografie (mailen: info@ellenhaars.nl of Ellen bellen: 06-41498968).

Voor

 

Na


“De eerste indruk bepaalt voor 75%

of een woning wel of niet wordt aangekocht!”